DGNEWS.EU

Патриотично: Общината дарява 1200 български знаменца на малчугани

Патриотично: Общината дарява 1200 български знаменца на малчугани
Mar 02
10:27 2021

Нова патриотична инициатива от кампанията "Обичам България" насочена към най-малките жители, стартира Община Димитровград тази година. Всяко дете в детските градини ще получи по повод Националния празник на Република България хартиено флагче с българския трикольор и в навечерието на 3 март ще се прибере у дома с българското знаме. С раздаването на 1200 знаменца утре, Общината разширява своята патриотична кампания, която реализира вече за единадесета поредна година.

За девета поредна година в навечерието на Националния празник на Република България гражданите, ползващи административни услуги от общината, ще получат българското знаме в размери 70/90 см. Знамената ще се раздават в Общинския център за услуги и информация на гражданите в общинска администрация и в касовия салон на отдел "Приходи". На сградата на общината, която е и най-високата административна сграда ще бъде спуснат 30-метров трибагреник.

Патриотичната кампания на кмета на общината Иво Димов през годините обхвана училища, детски градини, читалища и пенсионерски клубове. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?