DGNEWS.EU

Влюбени сключиха брак пред Сърцето на Димитровград

Влюбени сключиха брак пред Сърцето на Димитровград
Feb 14
13:05 2021

Най-младото семейство в община Димитровград сключи граждански брак в Деня на влюбените пред единственото в страната огромно метално Сърце и Романтична пейка. 27-годишната Ивелина Методиева и 34-годишният Данаил Радев се врекоха във любов и вярност пред секретаря на общината Венета Стоименова. Церемонията бе изнесена на открито, пред най-романтичното място в община Димитровград, където в тесен семеен кръг и приятели двамата влюбени си казаха "ДА".

Специален поздрав към младоженците с бутилка вино и впечатляващо сладко сърце от халва, изработено от димитровградската фирма "Дюсена", поднесе председателя на Общински съвет Гергана Кръстева. От свое име и от името на кмета на общината Иво Димов, тя се обърна към новобрачната двойка с думите: "За разлика от днешният мразовит ден, нека всички дни в съвместният ви семеен живот да бъдат топли".  

Огромното метално Сърце бе поставено на връх празника на влюбените през 2014 г. по искане на младите хора от Общинския ученически парламент. От тогава то се изпълва с катинари за романтични обещания в знак на вярност и отдаденост на влюбените. Сърцето е с размери 2.30 на 1.20 и е уютно разположено на входа на парка. Непосредствено до него е разположена и друга атрактивна забележителност в града - Романтичната пейка. Изящната пейка е декорирана с елегантни орнаменти, чадър и допълваща композицията лампа, която подчертава романтиката на мястото на входа на парк "Марица".

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?