DGNEWS.EU

Община Димитровград обяви три конкурса за ученици

Община Димитровград обяви три конкурса за ученици
Feb 13
19:00 2021

Конкурси на различна тематика обяви Община Димитровград за ученици от местните училища. Първият е посветен на предстоящия национален празник Трети март. В него могат да участват деца от I до ІХ клас, те ще рисуват на тема „За свободата българска“.Творбите трябва да са с размер А4 или до размер 35/50 (без паспарту). Могат да се ползват всякакви достъпни материали. Участник може да представи до две рисунки най-късно до 22 февруари т.г. в ОП „Детски и младежки център“.

Вторият конкурс „Детство мое – реално и вълшебно“ е национален. Той е за детска рисунка, компютърна рисунка и есе. В него могат да участват деца от 6 до 17-годишна възраст.

Третият конкурс за рисунка е на кулинарна тематика – „Рецептите на баба“. За участие в него се приемат индивидуални творби – рисунки с размер 35/50 (без паспарту) до три броя от участник.

Крайният срок за приемане на творбите е 19 март т.г. в Детския отдел на Градска библиотека „Пеньо Пенев“. Повече информация за конкурсите може да се получи на тел. (0391) 68 287, съобщават от Общината.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?