DGNEWS.EU

Библиотеката в Димитровград разшири онлайн присъствието си

Библиотеката в Димитровград разшири онлайн присъствието си
Jan 23
14:06 2021

Градска библиотека „Пеньо Пенев” – Димитровград разшири онлайн присъствието си в социалните мрежи и информационни канали, за да осигури по-добра възможност за свързване със своите потребителии запопуляризиране на своята дейност, съобщиха от там.

Досега библиотеката информираше своите читатели за най-новите книги, услуги, новини и събития чрез официалния си интернет сайт http://biblioteka.dimitrovgrad.bg/, нашата страница „Градска-библиотека-Пеньо-Пенев-Димитровград” и страницата на Детския ни отдел във Фейсбук.

От тази седмица вече са активни още три онлайн платформи, чрез които библиотеката ще комуникира. Любопитни моменти ще може да гледате в снимки и видеа на профила й в Instagram -https://www.instagram.com/bibliotekadimitrovgrad/Събитията, дейностите и иновативните прояви в различните отдели на Библиотеката вече ще може да следят в YouTube канала ни - https://www.youtube.com/channel/UCzMJWafYJGozn2bZirzZ9Vw . В Twitter -https://twitter.com/home?lang=bg библиотеката ще споделя актуални заглавия на новите книги, интересни мисли и друго любопитно.

"Скъпи приятели, възползвайте се от всяка възможност да научавате първи за най-новото в Библиотеката, като ни последвате онлайн или като ни посетите на място. Следете електронния каталог в сайта ни, за да сте информирани за наличната специализирана и художествена литература на български и чужди автори, достъпна в заемната за възрастни, в специализиранитечитални и в Детския отдел", апелираха от библиотеката.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?