DGNEWS.EU

Девет ученици от СУ „Любен Каравелов” получиха общински стипендии

Девет ученици от СУ „Любен Каравелов” получиха общински стипендии
Dec 18
15:00 2020

Девет ученици от димитровградското СУ „Любен Каравелов” получиха днес общински стипендии за постижения в различни области през 2020 г. Финансовите стимули бяха връчени от директора Валентин Христов във физкултурния салон при спазването на всички противоепидемични мерки. Стипендии получиха учениците Димитър Гочев, Йоана Атанасова, Калоян Чангалов, Микаела Мирославова, Пламена Тодорова, Рая Ганчева, Христиана Тодорова, Христина Живкова и Християна Георгиева.

„Вие сте гордост за училището и за Димитровград. Пожелавам ви много здраве и щастие, и да постигате още по-големи успехи през следващата година, в това което обичате”, заяви Христов. Той сподели, че през тази година двама доскорошни възпитанаци на училището са получили наградата на Община Димитровград „Димитровградско дарование”, и пожела на децата и те станат носители на тази престижна награда.

Той сподели, че тази година поради извънредното положение и противоепидемични мерки срещу ковид пандемията, в страната са се провели малко състезания, което се отразила на изявите на учениците и на възможността да печелят отличия.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?