DGNEWS.EU

Коледната елха грейва в Димитровград тази вечер, писма за Дядо Коледа - в библиотеката

Коледната елха грейва в Димитровград тази вечер, писма за Дядо Коледа - в библиотеката
Dec 04
11:55 2020

Коледният дух ще завладее Димитровград тази вечер. В 18 часа без празнична програма ще бъдат запалени светлините на коледната елха на площада, която е украсена с 30 000 лампички.  Тя е най-високото живо Коледно дърво в Европа – Дървото на надеждата. Събитието ще бъде излъчвано на живо във фейсбук страницата на ТВ Димитровград на следния линк: https://m.facebook.com/tvdimitrovgrad?tsid=0.41554436179159326&source=result

И тази година децата ще могат да изпращат своите писма до Дядо Коледа. Пощенската станция ще бъде разположена в градината на Градска библиотека „Пеньо Пенев”, където малчуганите ще могат да пускат своите писма до белобрадия старец. Пощата на Дядо Коледа ще работи от понеделник до петък от 9.00ч. до 18.00ч.

Желателно е те да бъдат предварително написани и готови, но ако все пак някой не успял да го направи у дома, ще може да се напише такова пред самата станция при всички мерки за безопасност и дезинфекция.

Седмица след като са пуснали писмото, малчуганите и техните родители могат да отидат отново в Детския отдел на библиотеката, за да потърсят своя отговор от Дядо Коледа, съобщават от общината. 

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?