DGNEWS.EU

79 нови случая на коронавирус и 7 починали в Хасковско

79 нови случая на коронавирус и 7 починали в Хасковско
Nov 18
09:00 2020

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани 79 нови положителни случая на коронавирусна инфекция. В Хасково – 28; Димитровград – 23; Харманли – 11; Свиленград – 5; Тополовград – 2; Симеоновhрад – 5; Минерални бани – 2; Ивайловград – 1; Стамболово – 2.

Сред положителните лица с COVID-19 са лекар от община Хасково и медицинска сестра от МБАЛ-Свиленград, и учители от учителка от ОУ " Св. Иван Рилски" - Хасково, СУ "Неофит Рилски"-Харманли, и детска учителка от община Тополовград.

Седем са починалите – 4 от община Хасково, двама от община Свиленград и един от община Минерални бани, информират от областния щаб.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 1533. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 130. В МБАЛ-Хасково са настанени - 58. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 11. В МБАЛ-Харманли са настанени - 18. В МБАЛ-Свиленград са настанени - 26. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени - 6. В лечебни заведения извън областта се лекуват - 11.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?