DGNEWS.EU

„Дюсена” предлага специална колекция тахани, представя България в Загреб

„Дюсена” предлага специална колекция тахани, представя България в Загреб
Nov 13
12:14 2020

Димитровградският производител „Дюсена” представи за първи път специалната си колекция тахани на международното хранително изложение „Интер фуд и дринк” от 4 до 7 ноември в Интер експо център, София. Подбраните вкусни и здравословни продукти и представянето им по забавен начин в палата №3, очароваха не само посетители и гости, но и организаторите на изложението.   

В луксозната кутията „Дюсена” са включили 8 вида тахани в опаковки от по 0,200 кг - бадемов; лешников; тахан от тиквено семе; фъстъчен; сусамов-пълнозърнест,; сусамов бял; сусамов тахан с ленено семе; и слънчогледов. Три от тях - пълнозърнестия, сусамовия с ленено семе и лешниковия са отличени със златен медал за вкусовите си качества, което прави колекцията специална.

Появата й на пазара позволява на всеки да се наслади на неповторимия им вкус едновременно. Специалната селекция може да бъде още и вкусен подарък при предстоящите коледни и новогодишни празници, казват ценители. Кутията вече е налична във фирмения магазин на „Дюсена” в столицата, който отвори врати наскоро. За нея могат да се правят и директни заявки на имейла на компанията diusena@abv.bg или на телефони - 0887 66 70 68  и 0391 6 24 28.

Димитровградският производител на халви и тахани има покана да представя България на Международния панаир за храни и здравословен начин на живот - FOOD AND HEALTHY LIVING FAIRS 2020, който ще се проведе от 3 до 6 декември 2020 г. в Загреб, Хърватия. Това е висока оценка за „Дюсена” и за произвежданите от тях здравословни храни.

Повече за качествата на всеки един от таханите може да прочетете в приложените снимки към статията долу.   

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?