DGNEWS.EU

Спират движението на автомобили по централен булевард в Хасково

Спират движението на автомобили по централен булевард в Хасково
Схема на участъка
Oct 12
12:42 2020

Движението по хасковския булевард „Освобождение“, в участъка от кръстовището с ул. „Драгоман“ до кръстовището с бул. „Илинден“ ще бъде преустановено в сряда, 14 октомври. Причината е изпълнение на проект за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа и последващо асфалтиране на участъка, съобщават от хасковска община.

Въвежда се временна организация на движението по бул.“Освобождение“, съгласно  Заповед на кмета на община Хасково.

Преустановява се движението на моторни превозни средства по бул.“Освобождение“, в участъка от кръстовището с ул.“Драгоман“ до кръстовището с бул.“Илинден“, като движението се пренасочва по следните обходни маршрути:

-Движещите се МПС от бул.“Илинден“ към бул.“България“ се пренасочват по бул.“Илинден“-бул.“Васил Левски“- бул.“България“-кръстовище с бул.“Освобождение“;

-Движещите се МПС от бул.“България“ към бул.“Илинден“ се пренасочват по бул.“България“-бул.“Васил Левски“ – бул.“Илинден“-кръстовище с бул.“Освобождение“.

Промените се сигнализират с пътни знаци Ж3 с надпис “бул.“Освобождение“  в ремонт“ и схема  на обходния маршрут. Допълнително се поставят табели Т17 с надпис „Не важи за живущите“ , като при пропускане на МПС на живущите,движението ще се регулира с регулировчик и ще се преустановява работата на машините. Временната сигнализация се поставя за период до 12 декември 2020 г.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?