DGNEWS.EU

Детска учителка от Димитровград сред новите заразени с коронавирус

Детска учителка от Димитровград сред новите заразени с коронавирус
Oct 09
10:00 2020

Нови осем положителни случая на коронавирусна инфекция са диагностицирани за последното денонощие в Хасковска област, а двама са излекуваните. Позитивни от община Димитровград са мъж на 43 г. и жена на 54 г. от община Димитровград, учителка в детска градина. Жената е била последно на работа на 2 октомври и след проведеното епидемиологично проучване от РЗИ-Хасково са предписали на дезинфекция на детската градина, но децата няма да бъдат карантинирани, съобщават от щаба. 

Положителни са още жена на 36 г. от община Минерални бани и мъж на 48 г. от община Хасково, настанени в Инфекциозно отделение. Мъж на 53 г. от община Любимец, двама мъже на 41 г. и 61 г. и жена 36 г. от община Хасково. Напълно излекувани са мъж на 53 г. и 47-годишна жена от община Хасково.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 303 души. Хоспитализираните лица са 25 човека, а на домашно лечение са 55 човека. От началото на пандемията в областта са излекувани напълно 201 човека, а починалите са 22 души.  

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?