DGNEWS.EU

Община Димитровград с похвала за голямата разходка в парка

Община Димитровград с похвала за голямата разходка в парка
Учениците от ІVа клас в СУ "Л. Каравелов" с класен ръководител Даниела Еремийска бяха сред първите участници
Oct 07
18:10 2020

Община Димитровград получи специално признание за организираната инициатива по повод Световния ден на ходенето, която се проведе на 4 октомври. Миналата неделя над 400 човека от различни възрасти се включиха в голямата разходка в парк "Марица" в Димитровград. Стотици изминаха предварително зададения маршрут между четири знакови локации в парка и събираха талончета с цветовете на националния трибагреник.

Мащабността и интересната идея на проявата в Димитровград получиха заслужено признание от Министерството на спорта и българска федерация "Спорт за всички", която е организатор на националната инициатива.

"Благодарение на Вашите усилия, креативност и екипна работа на служителите в спорта във Вашата община, създадохте прекрасна спортна инициатива, която популяризира спорта сред всички и здравословния начин на живот сред хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус.", се казва в благодарствен адрес до кмета на общината Иво Димов. Писмото адмирира работата на екипа на общината работил по събитието. То е придружено със Сертификат за участие на Община Димитровград, информират от кметството.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?