DGNEWS.EU

ПГ „Проф. д-р Асен Златаров” откри учебната година с 4 нови паралелки

ПГ „Проф. д-р Асен Златаров” откри учебната година с 4 нови паралелки
Sep 15
13:55 2020

Осмокласници и учители се събраха за откриването на новата 2020-2021учебна година в двора на единствената в Димитровград професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров”. Тържественото откриване започна в 9:15 часа с посрещане на училищното знаме и издигане на националния флаг. Приветствие за добре дошли отправи директорът Румяна Монева, която пожела на всички ученици и учители здрава, спокойна и  ползотворна учебна година.

Четири са новосформираните паралелки с осмокласници, като в две от тях, със специалности„Производство и обслужване на заведения за хранене и развлечение“ и „Електрообзавеждане на производството“  учениците ще се обучават в дуална форма на обучение. Останалите две паралелки ще изучават специалности: „Технологичен и микробиологичен контрол в хранително – вкусови производства”, „Автоматизация на непрекъснати производства” с „Промишлена електроника“.

По традиция новопостъпилите ученици бяха приветствани от по-големите с уверението,  че могат да се чувстват спокойни и сред приятели.След биенето на първия учебен звънец, всички ученици се отправиха към класните стаи, като на входа бяха посрещнати с лакомства и свитъци с пожелания за успешна учебна година.

Останалите ученици бяха посрещнати в 11ч. от класните ръководители в своите учебни кабинети.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?