DGNEWS.EU

Предпазни шлемове на производствени цени предлага фабрика „Пролет” в Димитровград

Предпазни шлемове на производствени цени предлага фабрика „Пролет” в Димитровград
Sep 10
11:52 2020

Предпазни шлемове на производствени цени за деца и възрастни пусна в продажба дни преди старта на новата учебна година фабрика „Пролет” в Димитровград. Шлемове изработвани в предприятеието са от материали с най-високо качество и степен на защита и имат европейски сертификат. Те се продават опаковани и имат двустранно фолио, което клиентите трябва да свалят сами преди да сглобят шлема за употреба. 

Цената на шлема е 5,80 лв., а продажбите се извършват директно от портала на фабриката, намираща се на ул. „Първи май” № 62. Желаещите да си закупят шлем на място като позвънят на телефон 0879 131 621. На този телефон се приемат и по-големи заявки от организации и други заинтересовани институции. Детските шлемове на фирмата се предлагат ведно със забавни стикери за малчуганите.

„Пролет” започна директни продажби от фабриката с цел да задоволи големия интерес и търсене на защитните средства, предлагаща ги на достъпни производствени цени. Предприятието, което е най-големия български производител на дамски чанти и кожени аксесоари за европейския пазар, преориентира производството си през месец март т.г. след обявеното извънредно положение заради пандемията от коронавирус. Оттогава до момента фабриката е произвела и продала над 100 000 предпазни шлема.

Припомняме, че първите произведени партиди на защитните средства „Пролет” предостави като дарение на водещите битката с коварния вирус на първа линия – димитровградските медици, полицаи, държавни и общински служители, доброволци и др.

   

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?