DGNEWS.EU

Илко Чамов представя хумористичните „Хапчета за смях 3“ на 10 септември

Илко Чамов представя хумористичните „Хапчета за смях 3“ на 10 септември
Илко Чамов
Sep 04
17:20 2020

„Хапчета за смях 3“ е наx-новата хумористична книга на писателя, поет и журналист Илко Чамов. Тя ще бъде представена на 10 септември от 18.00 ч. в читалнята на градска библиотека „Пеньо Пенев“ лично от акад. Марин Кадиев, председател на Съюза на независимите писатели в България.

Книгата с памфлети и вицове, е логично продължение на „Хапчета за смях“ и „Хапчета за смях 2“. Неин редактор е покойният поет и почетен гражданин на Димитровград Кръстю Кръстев.

С типичния си шеговит изказ, в обръщението си към читателя, авторът определя страниците на книгата като „чудодейни хапчета за смях“ срещу унинието и тъгата, произведени от нашенска фармацевтична манифактура „CHAMOV“.

Илко Чамов пише още публицистика, хумор, сатира и лирика. Има редица книги зад гърба си, като "Чамови трески","Пепел от сънища", "Пясъчен часовник" и др. Това, което знаем със сигурност за твореца, е, че всяка, написана от него дума е „излязла от сърцето му, но е осмислена с ума му“.

Премиерата на книгата обещава да бъде интересна. Входът е свободен. Поканени са всички, които искат или имат нужда да се посмеят от сърце!             

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?