DGNEWS.EU

Семейство от Димитровград с COVID 19

Семейство от Димитровград с COVID 19
Jul 16
08:55 2020

Семейството на 43-годишната жена от община Димитровград с коронавирус, за която бе съобщено вчера, също е отчело положителни проби за COVID 19. Те са на нейния съпруг на 48 години и двете им деца на 7 и 17 години. Всички са настанени в Инфекциозно отделение на МБАЛ Хасково. 

При втория установен случай от вчера, на заразена 57-годишна жена от Димитровград, работеща във фабрика "Пролет", фирмата е изпълнена всички предписания за дезинфекция още вчера. По преценка на работодателя на всички служители са направени изследвания за COVID 19, а част от фирмата няма да работи до излизане на резултатите, взети от персонала.

Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за още три положителни случая на коронавирусна инфекция. Два от тях са на жени на 34 и 51 години от община Хасково, които са се изследвали по своя преценка. Жените са поставени под домашна карантина. Контактните им лица са издирени. Третата положителна проба е взета от лечебно заведение извън областта на мъж на 69 години с постоянна адресна регистрация на територията на община Тополовград. Епидемиологично проучване предстои да бъде направено през днешния ден, съобщават от областна адинистрация.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?