DGNEWS.EU

Професионалната гимназия в Димитровград изпрати тържествено Випуск `2020

Професионалната гимназия в Димитровград изпрати тържествено Випуск `2020
Jun 25
20:30 2020

Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” в Димитровград изпрати тържествено поредния Випуск `2020 тази вечер. Абитуриентите минаха по червения килим и дефилираха на сцената на централния площад пред Общината под звуците на Забавно-духов оркестър - Димитровград. Младите хора пристигнаха на площада с луксозни автомобили и с цяла процесия от рокери на мотори.

Тържествено на сцената зрелостниците на Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” получиха своите свидетелства за завършено професионално образование. Дипломите връчени директорът на училището Румяна Монева, който им пожела много здраве и успехи в живота. В словото си тя пожела на младежите да осъществят мечтите си, да пазят примера на най-великите български личности и да помнят, че пътят на професионалиста винаги започва от училището.

Поздравителен адрес към младите хора изпрати и кметът на Димитровград Иво Димов. Благодарности към учителите отправиха от името на родителите и от завършващите абитуриенти. Те благодариха  за търпението и грижите на преподавателите, които са ги въвели в професиите.

Тази година Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” изпрати 36 зрелостници и четирима ученици задочно обучение, които също получиха свидетелства за завършено професионално образование. Както вече писахме, през септември училището ще посрещне новите си ученици в обновена учебна сграда.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Какви промени в Конституцията на България смятате, че са необходими?