DGNEWS.EU

НАП продава на търг имоти и коли в Черногорово и Димитровград

НАП продава на търг имоти и коли в Черногорово и Димитровград
Jun 03
16:36 2020

С продажби на два имота в община Димитровград и няколко автомобила публичните изпълнители от НАП-Хасково възобновяват провеждането на търгове, които преустановиха временно заради COVID 19. Този месец публичните изпълнители от НАП Хасково предлагат на търг едноетажна къща в село Черногорово със застроена площ 96 квадрата и разгърната на целия парцел – 860 кв. м. Имотът се намира на главна улица в населеното място, има изградени електрозахранване, водопровод и път с трайна настилка. Има масивна бетонова ограда с две портални дървени врати, а жилищната част е с PVC дограма на вратите и прозорците. Началната цена е 40 000 лв.  

В същото населено място НАП продава и парцел от 990 кв. м., намиращ се на главен път и оценен на 5 000 лв. И двата имота могат да бъдат огледани от 10 до 16 юни след уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбите. В същите срокове се внасят ценови предложения за закупуване и депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени.

В Димитровград се намират и три леки автомобила марка Mercedes на цени от 1 500 до 2 250 лв. Единият от тях е производство от 1995 г., а другите два са от 2000 г. Огледи се извършват на определен адрес от следващата сряда – 10 юни до 16 юни включително. До 16 юни се приемат оферти и депозит за участие в търговете.

В Хасково пък НАП продава товарен автомобил Volkswagen с година на производство 2004-та. Моделът е „Транспортер“, има нови зимни гуми и е в добро техническо състояние. Първоначалната му цена е 8 600 лв. и може да бъде огледан от кандидат-купувачи от 19 до 25 юни на адрес в областния град.

От офиса на НАП в Хасково уточняват, че с приходите от подобни продажби частично или изцяло се покриват задълженията към бюджета на физически и юридически лица. За да не стига до подобни мерки от страна на Агенцията, от там апелират при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Цялата информация за тези и други търгове, организирани от НАП, може да бъде разгледана в интернет страницата на приходната администрация на електронен адрес www.nap.bg . В рубриката „Продажби“ се публикува ежедневно информация за продавани активи, срокове за участие чрез ценови предложения, внасяне на депозит и срокове за огледи, а рубриката „Как да купя“ дава съвети как се участва в самите продажби.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?