DGNEWS.EU

Предупреждават пътуващите на изхода на Димитровград за Хасково

Предупреждават пътуващите на изхода на Димитровград за Хасково
Mar 23
11:00 2020

От тази сутрин полицаи спират автомобилите на изхода на Димитровград за Хасково и предупреждават пътуващите, че без уважителни причини няма да ги допуснат до Хасково. Проверяват се и автобусите.

Пропускат се само хора, които отиват на работа, на лекар или се прибират по домовете си. Това се удостоверява със съответните документи. Пътуващи, които тази сутрин нямаха служебни бележки от работодателите си, бяха предупреждавани да се снабдят с необходимия документ днес.

КПП-та на входовете и изходите на областните градове в страната бяха въведени от събота като мярка срещу разпространението на коронавируса. В първия работен ден се образуваха колони от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Хасково.

За да се избегнат излишни струпвания и опашки от граждани пред общините и гишетата на дирекция „Български документи за самоличност“ за смяна на адрес и отразяването му в личните карти, МВР изготви бланка за декларация, която може да изтеглите от сайта на министерството. Тя ще служи за представяне пред контролно-пропускателните пунктове в областните градове, които бяха изградени във връзка с изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат нови противоепидемични мерки от 21 март 2020 г.

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?