DGNEWS.EU

Запечатаха павилионите „Lafka“ и в Димитровград

Запечатаха павилионите „Lafka“ и в Димитровград
Feb 24
11:25 2020

Павилионите „Lafka“ и в Димитровград са били запечатани през уикенда, установи наша проверка. На будките има поставени съобщения, които съобщават, че съгласно заповед на изпълнителните директори, обектите се затварят временно. Съобщенията са придружени с реквизити - печат на „Лафка Маркет” АД и подписите на изпълнителните директори Цветан Нейчев и Виктор Налбантов, установихме на място.  В бележката се посочва още, че за въпроси работещите в обектите или стопанисващите ги на франчайз могат да се обърнат към регионалния си мениджър. Запечатване на лафките е станало изненадващо в цялата страна. 

От съобщение на официалния сайт на компанията става ясно, че „Лафка Маркет“ АД преустановява оперативната си дейност. Причината е, че новите рестриктивни законови ограничения, влезли в сила от 21.02.2020 г.,  и въвеждането на държавен монопол водят до значителен спад на продажбите в търговската мрежа на „Lafka“ и до практическа невъзможност за нормалното функциониране на дружеството.

Дружеството разполага с достатъчен финансов ресурс за погасяване на своите задължения в най-кратки срокове,се казва още в съобщението на дружеството. 

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?