DGNEWS.EU

Предприемачът Румен Райков чества юбилей с над 200 гости от страната

Предприемачът Румен Райков чества юбилей с над 200 гости от страната
Feb 07
09:53 2020

50-годишният си юбилей отпразнува снощи димитровградският предприемач Румен Райков, който е основател на фирма „Райков сервиз” и собственик на верига метан станции в страната. Рожденикът вдигна наздравица в дискотека „Планета Пайнер” с повече от 200 приятели и колеги от бранша, дошли на тържеството от цяла България. В този тържествен житейски момент до него бяха и най-близките му - неговото семейство, синът и дъщеря му, както и сестра му Евгения. Всички гости пожелаха на юбилярът най-вече здраве, щастие и благополучие в начинанията.

Димитровградчанинът Румен Райков стартира семейния си бизнес преди 15 години. Още в средата на 90-те години инженерът вижда перспективите на екологично чистите горива и ползите от тях. Приема ги за своя кауза и решава да ги развие в свой собствен проект. Първата си метан-станция предприемачът създава преди 10 години в Димитровград, преди появата на големите фирма от бранша. Днес той осигурява 50 работни места, а фирмата му има работещи обекти в много градове на страната. Румен Райков е възпитаник на Химическия техникум и е завършил инженерното си образование в Техническия университет в Габрово.

 „Той се е доказал като коректен партньор и верен приятел. За него няма невъзможни неща и обича предизвикателствата. Упорит е и винаги намира решения, които други в този бизнес смятат за трудно изпълними или дори невъзможни”, разказаха гостите.  

„Присъствието на толкова много мои колеги, приятели и на семейството ми, ме прави истински щастлив и реализиран човек. Благодаря им! Когато работиш с толкова истински хора и виждаш искрената им силна подкрепа, не ти остава нищо друго освен да вървиш напред”, сподели рожденикът. За 50-годишният си юбилей рожденикът той получи много подаръци, а купонът продължи до сутринта изпълнен с много музика и танци. За доброто настроение на гостите свири и димитровградската група „Норд”.

1 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?