DGNEWS.EU

КРИБ – Хасково отново отличава земеделци, институции и научни среди

КРИБ – Хасково отново отличава земеделци, институции и научни среди
Dec 06
12:57 2019

Четвърти коледен „Бал на земеделеца“ организира и тази година КРИБ – Хасково. Домакин е председателят на областната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ Стефан Димитров.

Събитието ще се проведе на 7 декември /събота/ в Димитровград в чест на ангажираните в сектор „Земеделие“ и по повод предстоящите коледни и новогодишни празници. На балът ще присъстват земеделски производители от областите Хасково, Пловдив и Стара Загора. Гости ще бъдат още представители на институциите, чиято дейност е свързана със селското стопанство и ръководители на висши учебни заведения.

Част от изненадите по време на „Бал на земеделеца“, са грамотите, с които за особени заслуги ще бъдат отличени някои от заетите в селското стопанство. Носителите се определят от компетентно жури, след предварително излъчени номинации.

„Секторът „Селското стопанство“ е от стратегическа важност за запазването на икономическата стабилност и прогрес не само на Южна България, но и за цялата страна. От тази гледна точка, смятам, че е важно земеделците да бъдат подкрепяни. Това  събитие е един от начините да изразим своята благодарност към техните усилия и труд”, коментира председателят на КРИБ – Хасково Стефан Димитров.

На бала гостите да се насладят и на изпълненията на две чаровни дами, свързани с Димитровград.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?