DGNEWS.EU

Наградиха най-добрите Славейковци от състезание за околния свят

Наградиха най-добрите Славейковци от състезание за околния свят
Dec 04
16:31 2019

„Славейковци познават околния свят“ е второто състезание от поредицата състезания „Славейковци“, организирани от ОУ „Пенчо Славейков” в чест на 110-годишния юбилей на училището. В състезанието се включиха 119 участници от І до ІV клас.

От І клас най-добре се представиха  Алекса Иванова и Рамона Димитрова от Ів клас, Владислав Тончев, Габриела Пасева и Никол  Динева от Іг клас,  и Мартин Колев и Станислав Стоев от Ід клас.

С най-добър резултат сред второкласниците е Анджелика Пенева от ІІг, следвана от   Стилиян  Михайлов -ІІа, Михаил Сапунджиев - ІІб и Златомира Узунова -ІІг.

При третокласниците първенци са Емануел Арнаудов -ІІІа и Мелина Влахова- ІІІд.

При учениците от ІV клас без грешка се справиха  Мина Динева - ІVа клас и Виктория   Николова - ІVв клас. Отлични познания показаха и съучениците им Живко Иванов и Самуил Стойчев от ІVа клас, Ема Миронова, Гебриел Делчев и Ния Проданова от ІVв клас и Алекс Жечева от ІVг клас.

Отличилите се ученици  бяха  поздравени  от директора на училището Снежана Ангелова, която им връчи грамоти за отличното представяне и им пожела нови успехи.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?