DGNEWS.EU

Хиляди от региона играят за голямата награда в Лотарията на НАП

Хиляди от региона играят за голямата награда в Лотарията на НАП
Dec 02
15:52 2019

2634-ма жители на област Хасково играят за голямата награда в Лотарията с касови бележки, организирана от Националната агенция за приходите и Министерство на финансите. Голямата награда - чек за 50 000 лева, с който приключва тазгодишното издание на Лотарията, ще бъде изтеглен следващия понеделник, 9 декември. Тогава, малко преди 9 часа сутринта в ефира на btv ще станат ясни имената на трима късметлии – седмичния, месечния и големия победител, който ще посрещне празниците с 50 000 лв. повече.

Феновете на Лотарията от Хасково и областта се състезават с малко повече от 427 хиляди касови бележки на стойност над 6 млн. лв. Само за последните 3 месеца участниците от региона се увеличиха с 200 души. Голяма част от хасковлии регистрират и касови бележки, издадени чрез ПОС терминал, което удвоява шансовете им за награда.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Данните, които се въвеждат за участие са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

От НАП в Хасково обръщат внимание, че е изключително важно хората да пазят касовите си бележки, защото получават спечелените награди срещу тях.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?