DGNEWS.EU

НАП Хасково продава автомобили на цени от 275 до 4500 лв.

НАП Хасково продава автомобили на цени от 275 до 4500 лв.
Nov 12
13:10 2019

Разнообразие от превозни средства на изключително изгодни цени продават този месец публичните изпълнители от НАП Хасково. Евтино се предлагат лек автомобил „Opel Vectra“ от 1996 г., оценен на 275 лв.; товарно „Peugeot Partner“ от 2001 г. за 700 лв., както и три броя товарни „Peugeot Boxer“ съответно за 1000 лв., 1450 лв. и 1550 лв.

Огледите им започват утре, 13 ноември, и продължават до следващия вторник на адрес в Хасково. В същия срок на друг адрес пак в областния град може да бъде разгледан товарен автомобил „Mercedes“, производен от 2002 г. с първоначална цена 4125 лв.

В Любимец от 14 до 20 ноември ще се провеждат огледи на друг камион „Mercedes“, оценен на 4500 лв. По същото време в Южна индустриална зона – Хасково могат да бъдат огледани две полу ремаркета марка „Kogel“ – и двете с първоначална цена 2100 лв.

В същите срокове, като тези за огледи, проявяващите интерес следва да подадат в НАП ценови предложения за закупуване и да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на превозните средства. Подробна технична информация на всяко от тях, както и снимки, са публикувани в интернет страницата на НАП на електронен адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“, а рубриката „Как да купя“ дава съвети как се участва в търговете, организирани от Националната агенция за приходите.

С приходите от подобни продажби частично или изцяло се покриват задълженията към бюджета на физически и юридически лица. Само преди два месеца публичните изпълнители продадоха административна сграда в Димитровград за 82 000 лв., като с приходите от търга бяха погасени задължения на предишния собственик.

В тази връзка от НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се стига до продажба на активи.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Поносими ли са новите цени на електроенергията от 1 юли за семейния ви бюджет?