DGNEWS.EU

Над хиляда привърженици на Стефан Димитров и „Движение ЗАЕДНО за промяна” препълниха зала „Младост”

Над хиляда привърженици на Стефан Димитров и „Движение ЗАЕДНО за промяна” препълниха зала „Младост”
Oct 23
11:12 2019

Над хиляда привърженици на кандидата за кмет Стефан Димитров и кандидатите за общински съветници и кметове на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” присъстваха снощи на заключителния концерт на предизборната кампания "С Димитровград в сърцата!". Местата в спортна зала „Младост” се оказаха недостатъчни да поберат всички и част от желаещите изгледаха концерта на крака. Хора от всички възрасти и млади семейства с децата си, дойдоха да чуят посланията на кандидатите от коалицията. Привърженици издигнаха плакати и скандираха „Успех с № 69!” и "Победа".

Официални гости на събитието бяха главният секретар на СДС Илия Лазаров, председател на БЗНС и бивш министър на отбраната Николай Ненчев и председателя на „Движение Гергьовден” гл. аситент д-р Драгомир Стефанов. В изказванията си тримата коалиционни партньори подчертаха, че Димитровград заслужава по добър кмет и това е Стефан Димитров. Той е достоен човек, последователен в действията си, с високи морални качества, човек който е доказал, че може да постигне промяната. Тук сме, за да заявим подкрепата си към кандидатите на „Движение ЗАЕДНО за промяна”, защото те са хората, които ще дадат началото на европейското бъдеще на Димитровград с по-високи доходи за хората и по висок стандарт на живот. Затова гласувайте с № 69 в бюлетината в неделя, призоваха гостите.

„Благодаря Ви приятели за голямата подкрепа към мен и към кандидатите ни за общински съветници и кметове на кметства, с които сме заедно. Заставаме пред Вас с открито лице, за да няма делене на хората. Това, което последните години демокрацията ни донесе, не е омраза и не трябва да бъде заблуда, а трябва да бъде визията за новия ред в нашата община, затова хората да не бъдат делени на живеещи в центъра на града, в кварталите и в селата. Всеки един трябва да има това, което Европа дава. Тя не дава само надежди, Европа дава възможности. Успех на всички!”, обърна се към хората в залата Стефан Димитров.

След края на речта си, кандидатът за кмет бе изненадан неочаквано с подарък от деца в залата. Те поднесоха на Стефан Димитров огромен плюшен мечок, в знак на признателност за личния му принос за това, че Димитровград е отличена за „Община приятел на детето”. Кандидатът пък от своя страна заяви, че той и колегите му ще работят за децата на Димитровград, които са бъдещето на общината и на нацията.

След официалната част, благопожелания към кандидатите на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” и димитровградчани отправиха и участващите в концерта изпълнители. С изпълнения на българска музика, фолклорни танци и рок хитове, доброто настроение в залата приповдигнаха Таня Боева, Дария, Надя Казакова, ансамбъл "Звездица" и хип хопърите от "Street Dust" и групите "Nord Band" и "Хангар 42". Водеща на събитието бе Камелия Хатиб.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Каква очаквате да бъде 2021 година?