DGNEWS.EU

СДС: Подкрепата ни към Стефан Димитров е категорична

СДС: Подкрепата ни към Стефан Димитров е категорична
Oct 23
08:52 2019

Главният секретар на СДС Илия Лазаров заяви категоричната подкрепа на Съюза на демократичните сили към кандидата за кмет на Димитровград Стефан Димитров, издигнат от коалиция „Движение ЗАЕДНА за промяна”. На пресконференция той, областният председател на партията Димо Стоянов и членове на общинската синя организация бяха категорични, че Стефан Димитров е човекът, който може да допринесе за развитието на Димитровград в Европа.

„СДС бе създадено с цел да извърши социалната, икономическата и най-вече политическата промяна в страната. Част от нещата ние свършихме - постигнахме членстовото, вече в Европа, вече сме в НАТО. Но трябва да имаме европейските доходи и стандарт на живот за да можем да се чувстваме пълноценни европейци. А това може да се постигне с хора като Стефан Димитров - един доказал се мениджър и отговорен управленец. Вярвам, че той ще бъде един много добър и много успешен кмет ”, заяви Илия Лазаров. Главният секретар на СДС призова димитровградчани да гласуват за Стефан Димитров и за представителя на СДС в съветническата листа на коалицията Диана Кунева.

„СДС бе партията, която даде свободата на регионите - всяка община да избира своя кмет, а не да е определен от София. Най-ценното е, че СДС сдружи хората с обща визия за развитие на своя регион бяха заедно. Но хората сякаш забравиха, че трябва да се борят и упрекват че държавата е несправедлива. Без борба и отстояване на принципи няма как да се случат нещата. Няма как да се постигне децентрализацията, така че част от данък общ доход и част от данък печалба, да остават в общините. Именно тогава ще има и стимулите ясно кметовете, общинския съвет и общността да разберат, че ако не съхранят малкия бизнес и големите индустриални компании в своята община, няма да има развитие.”, заяви Стефан Димитров, и благодари за декларираната подкрепа.  

Областният председател на СДС Димо Стоянов декларира, че СДС участва в местната коалиция „Движения ЗАДЕНО за промяна”, заради споделянето на общите идеи, оценка за случващото се в страната начина и пътя по който трябва да върви общината. В лицето на Стефан Димитров, неговата програмата, нашите партньори и качествените съветници, може да се постови ново начало. Подкрепа на всеки ще промени и града, и общината, и държавата. Затова гласувайки с №69 на изборите, избирате единственият верен път”, подчерта Димо Стоянов.  

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?