DGNEWS.EU

Лидерите и кандидатите на „Демократична България” се срещат с димитровградчани

Лидерите и кандидатите на „Демократична България” се срещат с димитровградчани
Oct 22
22:12 2019

Кандидатът за кмет на Димитровград Катя Панева и кандидатите за общински съветници от „Демократична България – обединение” канят жителите на общината на среща и на концерт-спектакъл на 23 октомври.

Представителите на съветническата листа ще отворят своя приемна за граждани от 15:30 пред кино „Медея” („Химик”). В специална шатра те ще запознаят всеки с програмата си за развитие на община Димитровград и конкретните местни политики, с които се ангажират при спечелване на местните избори в неделя, 27 октомври.

По-късно подкрепата си за кандидатите ще изразят и лидерите на „Демократична България – обединение” ген. Атанас Атанасов (ДСБ), Христо Иванов (Движение „Да, България”) и Владислав Панев („Зелено движение”). Тримата ще се срещнат с обществеността, сподвижници и симпатизанти на десницата от 18 часа.

От 18:30 часа в културен дом "Химик" жителите на общината ще могат да гледат концерт-спектакъла "Бродуей". Представлението е с участието на музикантите Цветелина Маринова и Светослав Владимиров от Expose team, изгряващата звезда на българската музика Марио Михайлов, господарят на магията Маг Теос и танцьорите от балет „Expose”. Те ще изпълнят любими песни от българската и световната музика, поднесени с много любов, уникалност и щипка магия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?