DGNEWS.EU

Работещи във фабрика „Пролет“ подкрепят Иво Димов за трети мандат

Работещи във фабрика „Пролет“ подкрепят Иво Димов за трети мандат
Oct 17
14:38 2019

Работещи в най-реномираното българско предприятие за производство на дамски чанти и кожени аксесоари „Пролет“ заявиха подкрепата си за кандидата за кмет на Димитровград Иво Димов и неговия екип. На срещата Димов запозна 350-те работещи в предприятието с изпълнението на програмата през изтеклия мандат, през който приоритетни бяха инвестициите и икономиката.

„Силно мотивирани от желанието за промяна, оказахме значителна административна подкрепа на инвеститорите чрез предвидима последователна политика на местните данъци и такси, максимално олекотени и бързи процедури за строителството, непрекъснато подобряване на административните процеси, както и помощ и насоки в работата с другите институции”, посочи Димов.

Той обърна внимание на променения облик на града чрез Националната програма за енергийна ефективност, по която бяха санирани 26 жилищни сгради, както и на облагородените междублокови пространства. За качественото обслужване на гражданите беше обновен зеленчуковия пазар с над 1,5 милиона лева. Изградена е инфраструктурата на шест улици и са обособени нови 780 паркоместа. Здравното обслужване и грижата за младите хора и децата също са на високо ниво – финансова помощ за новородени, непроменени ниски нива на таксите за детските градини, безплатни профилактични прегледи за всички деца от 1-ви до 3-ти клас. Благодарение на общинския фонд „Ин витро” са подкрепени близо сто млади семейства с репродуктивни проблеми.

Предприемачът Пламен Цонев, собственик на фабрика „Пролет” и член на Борда на директорите на Българската асоциация за текстил и кожи, поиска съдействие от Иво Димов за среща с вицепремиера Томислав Дончев по проблемите на кожарската индустрия.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?