DGNEWS.EU

И ВМРО подкрепи кандидатът за кмет Стефан Димитров

И ВМРО подкрепи кандидатът за кмет Стефан Димитров
Oct 05
09:25 2019

Най-младата листа с общински съветници от Димитровград – тази на ВМРО подкрепи кандидатурата на Стефан Димитров за кмет на община Димитровград. Председателят на общинското ръководство на партията Ивелин Иванов и председателят на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“ Цанко Сталев подписаха официално споразумение, в което заявиха още, че ще водят толерантна предизборна кампания и взаимно ще си сътрудничат по отношение на ефективно реализиране на различни проекти. На срещата присъстваха кандидатът за кмет на „Движение ЗАЕДНО за промяна“ Стефан Димитров, кандидатът за общински съветник Валентина Кунева и кандидатите за общински съветници от патриотичната партия Антония Радева и Иван Иванов.

„Още преди началото на кампанията ние заявихме, че ще подкрепим Стефан Димитров, ако се кандидатира за кмет на община Димитровград. В негово лице виждаме управникът, който Димитровград заслужава”, каза Иванов.

„Стефан Димитров е най-младият и креативен кандидат за кмет на общината. Той доказа, че може да работи в полза на града. Доверяваме му се и го подкрепяме”, подчерта Радева.

„Искам да благодаря на представителите на ВМРО за подкрепата! Вие знаете, че на предходните местни избори, те бяха част от нашата коалиция. Ако ги няма патриотичните формации, ние ще се загубим като нация. Пожелаваме на тези млади хора да бъдат облика на бъдещето, защото България има нужда от тях. Те са най-младата листа в нашата община. А страната ни има нужда от хора с различен поглед и различна визия, които не са обременени от политиката на другите партии. ВМРО създава възможността за обединение на българите в цяла Европа. Не случайно тази партия се бори за правата на сънародниците ни в Северна Македония и защитава правата им в Сърбия. Защото България е тяхната родина. През последните години ВМРО доказа, че си заслужава да се върнеш и работиш за България. Благодаря им затова, че отстояват правата на младите хора!”, каза Стефан Димитров.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще посрещнете Новата 2020 година?