DGNEWS.EU

Кандидатът за кмет Стефан Димитров: Хората са потенциалът на Димитровград. Ще работим за тях!

Кандидатът за кмет Стефан Димитров: Хората са потенциалът на Димитровград. Ще работим за тях!
Oct 03
22:59 2019

С официално представяне на кандидата за кмет на Димитровград Стефан Димитров, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на малки населени места в общината, коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” стартира предизборната си кампания. Пред щаба се събраха десетки съмишленици, привърженици и радетели на идеята за промяна, която кандидатите на коалицията са твърдо решени извоюват с участието си на местните избори на 27 октомври.  

„Скъпи приятели благодаря Ви за подкрепата. Благодаря на колегите общински съветници, които 4 години не се предадоха. Не се предадоха да работят за хората. Защото важен е живота на хората и това което се случва със всеки един. Важно е Димитровград да се променя, а хората в общината да са щастливи. Работата на общинските съветници е да направят живота на хората по-добър, а на кметовете – да го направят по-сигурен. Всеки човек да се чувства сигурен, че си заслужава да останеш в нашата родина, в нашата България! Пожелавам на всички да сте живи и здрави! Влезте в тези избори без злоба и работете така, че важни са хората, а не партиите. Успех на всички!”, заяви в своето обръщение кандидатът за кмет и водач на съветническата листа Стефан Димитров.

Преди това той и досегашните съветници от сесийна група „Да за Димитровград” в местния парламент, засвидетелстваха уважението си към треньорът по борба Салим Наим - най-титулувания димитровградски треньор, който е един от значимите имена в националния ни спорт.  Благодарение на неговия труд и талант, и на хилядите часове посветени на тренировки, димитровградските борци днес са водещи в свободния стил в страната, и многократни медалисти от европейски и световни първенства. За големия си принос в спорта Салим Наим бе отличен с благодарствена грамота.

В началото подкрепата си към кандидата за кмет Стефан Димитров и останалите кандидатите на коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” засвидетелстваха представители на партиите СДС, БЗНС, ССД, ВОЛТ, „Българска нова демокрация” и др., дошли специално за събитието. В изказванията си всички те подчертаха необходимостта от промяна в общината и твърдото си убеждение, че Стефан Димитров е човекът, който може да постигне това, предвид опита, професионализма, енергичността и работата му за хората. Те призоваха димитровградчани да не бъдат апатични към съдбата си, а да я вземат в свои ръце на 27 октомври и да гласуват с № 69 в бюлетината. Най-важното послание отправено от коалицията бе, че силата е във всеки един – и че тази сила трябва да се покаже чрез упражняване на основното ни демократично право - чрез гласуване на избори. „Колкото повече хора гласуват, толкова изборите ще бъдат по-честни”,   

Вече 30 години обществото и страната ни са в безпътица, в безкрайно очакване и надежди за по-добър живот, докато младите напускат родината и не се връщат. Ако не спрем този процес и не направим така, че тези хора да се върнат и да останат - бъдещето на Димитровград, а и на цяла България, са очертава страшно. Градовете обезлюдяват, селата опустяват. Кметове на селата трябва да имат собствен бюджет, за да могат бързо да решават проблемите на техните жители. Крайно време е промяната да тръгне от общините и от малките населени места, сега на тези избори, призоваха кандидатите на коалицията. При представянето им всеки от тях сподели своя стремеж и цел, която си поставят в бъдещата си работа.

Специален музикален поздрав към всички присъстващи на събитието, отправиха и триото тенори от Старозагорската опера.     

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Съветническа листа на коалицията

Стефан Димитров;
Стоянка Йовова;
Цанко Сталев;
Елена Тодорова;
Валентина Кунева;
Мартин Колев;
Калинка Монева;
Диана Кунева;
Милена Минчева;
Стоян Христов;
Стефан Венков;
Айсевил Абил;
Данаил Данев;
Ромео Костадинов;
Недялка Канева;
Марияна Петрова;
Георги Георгиев;
Антонина Димитрова;
Радка Тодева;
Господин Колев;
Сашо Стоянов;
Георги Любенов;
Панчо Панев;
Петко Петков;
Даяна Димитрова;

Кандидати за кметове на малки населени места

Янко Маринов -  с.Горски извор

Петър Митев - с. Крепост

Ангел Колев – гр. Меричлери

Тодор Атанасов - с. Каснаково

Николай Янков  - с.Злато поле

Младен Колев – с.Добрич

Емил Христов – с.Скобелево

Живко Вълчев с.Брод

Атанас Пеев – с. Ябълково

Румен Запрянов – с.Странско

Живко Хубенов – с.Радиево

Стоян Христов – с. Черногорово

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?