DGNEWS.EU

Димитровградчани с 4 медала от Световната купа по джу-джицу в Букурещ

Димитровградчани с 4 медала от Световната купа по джу-джицу в Букурещ
Sep 17
08:21 2019

Четири медала завоюваха състезатели от димитровградския СК „Бугари” на Световна купа по джу-джицу за деца до 16 години и отвореното балканско първенство, провели се в Букурещ от 12 до 15 септември.

България бе представена от 35 състезатели от Русе, Бургас и Димитровград. От „Бугари” участваха 10 състезатели, от които 6 се състезаваха за Световната купа. На състезанието участваха над 1300 състезатели от 25 страни.

Сребърни медали спечелиха Николай Николаев от ПЕГ „Д-р Ив. Богоров, Теодора Иванова от ПМГ, Димитър Гочев от СУ „Любен Каравелов” и Даниел Чакъров станал трети при по-големите. Симона Толчева от училище „Пенчо Славейков” класирала се четвърта в своята категория, а останалите представители Денис Кема, Денислав Иванов, Пламена Тодорова, Кристиян Митков и Беатрис Филева не успяха да се класират до финалите. За България бяха спечелени общо 13 отличия, от които два златни медала от представители на Русе и Бургас.

До края на година на димитровградските състезатели им предстоят участия в три турнира по джудо и международен турнир по джу-джицу в Скопие, Македония.

0 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Къде ще посрещнете Новата 2020 година?