DGNEWS.EU

За онкоболните в Димитровград - фреш соковете безплатни

За онкоболните в Димитровград - фреш соковете безплатни
Sep 04
16:55 2019

Безплатни фреш сокове ще приготвя за димитровградчани с онкологични заболявания актрисата Илияна Желязкова, която от няколко години има свой „Фреш бар” в центъра на Димитровград. Решението си за благотворителната инициатива тя взела, след като онкоболни или техни близки започнали да посещават барчето и да търсят от витаминозните сокове.

„Сблъсках се с различни съдби на хора борещи се с рака. Хората споделят за себе си, за заболяванията си, за надеждата си. Виждам колко е трудно и непосилно за тях, ежедневно да си набавят нужните витамини. Нещо се преобърна в мен и реших, че това е моя начин да им вдъхна надежда и да помогна. Всяко едно заболяване и лечение е пари. Приемането на здравословни храни и напитки, каквито са свежите сокове са изключително полезни, особено след химиотерапия. Реших, че освен добрите и окуражаващи думи, мога да направя много повече за тези хора”, сподели за решението си Илияна.

В барчето си тя разполага с нужното оборудване за приготвяне на богато разнообразие от сокове. За повечето онкоболни ежедневното приготвяне на различни напитки е по трудоемко, а за някои дори непосилно. Благатворителната инициатива ще продължи до края на сепетмври.

7 Коментара

Още новини

Снимка на деня

Анкета

Одобрявате ли замразяването на депутатските заплати в извънредното положение?